15.11.2024
Nepředpokládáme, že by existoval kdokoliv, kdo by neznal dnes již kultovní gastronomický pořad Ano, šéfe!, ve kterém uznávaný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich obráží česká restaurační zařízení a snaží se tak pozvednout úroveň tuzemské gastronomie na alespoň přijatelnou úroveň. Zdeňkovy hlášky a přímá povaha se okamžitě zapsaly do srdcí mnohých z nás. Pojďte si nyní připomenout 10 nejlepších dílů, které byly odvysílány.
Koncept Ano, šéfe! vychází z britského formátu Kitchen Nightmares, které se vysílalo i u nás pod názvem Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym. Na českých obrazovkách se tento koncept objevil poprvé v roce 2009, a to rovnou se Zdeňkem Pohlreichem v hlavní roli. Od té doby bylo odvysíláno 95 dílů v 7 řadách, přičemž zatím poslední díl měl premiéru 1. října 2018. Spolupráce TV Prima se Zdeňkem ještě nějakou dobu pokračovala (pořady Na nože, návratové díly Už dost, šéfe nebo třeba Šéf na grilu), posléze byl Pohlreich „přetáhnut“ ke konkurenční TV Nova, se kterou se vrhnul na zbrusu nový pořad jménem Pohlreichův Souboj Restaurací. Dlouho se také proslýchalo o Zdeňkově návratu na Primu, jednalo se ale spíše o klepy a nepotvrzené informace. Co ale do nedávna bylo spíše zbožným přáním skalních fanoušků je nyní realitou! Nová řada populárního pořadu by se měla začít natáčet ještě v roce 2024. Pokud si tedy předplatíte streamovací službu prima+, budete mít přístup k novým dílům jako první.
Průběh každé epizody Ano, šéfe! se s časem trochu měnil, jádro ale zůstalo vždy stejné. Zdeněk vždy navštívil restauraci, která se obyčejně potýkala s provozními problémy, a snažil se majitelům poradit, jak s danou situací naložit. Po několika týdnech se pak na místo činu vrátil a zhodnotil, jak majitelé s radami naložili. Pohlreich restaurace také hodnotil proslulými samolepkami s hvězdičkami, které měly odrážet kvalitu tamnější pohostinnosti. Vzniklo i několik speciálních dílů, kde se štáb Ano, šéfe! podíval do několika restaurací ještě napotřetí. Tyto speciály jsou souhrnně pojmenovány Už dost, šéfe!
Nové díly Ano šéfe 2024
To, čemu mnozí fanoušci populární televizní show "Ano, šéfe!" již ani nevěřili, se stane brzy skutečností. Oznámený casting restaurací, které budou účinkovat v nové řadě, totiž předznačuje, že se můžeme těšit na novou dávku humoru a absurdity. Pořadem, který získal v českých luzích a hájích téměř kultovní status, bude opět provázet věrozvěst české gastronomie Zdeněk Pohlreich. Osmá série Ano, šéfe! nás čeká po dlouhých šesti letech.
Zoufalí restauratéři, kteří si nevědí rady se svým podnikáním, se už nyní mohou hlásit do nové řady Ano šéfe. Pokud půjdou i nové díly v šlépějích předchozích sérií, připravit by se měli na intenzivní změny, nevybíravou kritiku a palbu neokoukaných hlášek.
Datum, kdy se můžeme těšit na nové díly ještě známé není, můžeme proto jenom doufat, že se jich dočkáme co nejdříve. Do té doby si pojďme připomenout některé kultovní díly, ke kterým se fanoušci dodnes vracejí a hlášky z nich jsou pevnou součástí slovního repertoáru mnoha čechů.
1) Bohéma v Brně
Kdysi oblíbená restaurace Bohéma, která sídlí v budově Janáčkova divadla v Brně, je dějištěm asi nejznámější epizody tohoto pořadu. Ano, šéfe! Bohému bohužel nezastihlo v době její největší slávy, ale spíše tehdy, kdy jí bylo nejhůře. Dvojice majitelů, kteří na první pohled vypadají jako úspěšní podnikatelé, restauraci vedli přímo do propasti - nedokázali zařídit vyhovující vybavení kuchyně ani kvalitní suroviny, z natáčení si dělali legraci a se zaměstnanci i dodavateli vedli spory o peníze, zatímco jezdili do práce luxusními auty.
…si myslíte že když koupíte vole v Makru vole bednu plesnivejch rajčat vo pět korun levnějc vole, jaký jste bysznysmeni. Velký hovno. Takhle to v hospodě totiž vůbec nefunguje.
Hrdinou dílu byl bezesporu svérázný kuchař Láďa, který už několik měsíců nedostal zaplaceno a v kuchyni trávil prakticky veškerý svůj čas. Kvůli finanční nouzi si také potom z restaurace „vypůjčil“ kávovar. Za to ho majitelé zažalovali. Boží mlýny ale mezitím poctivě mlely. Kvůli financím nakonec stanuli před soudem právě majitelé. Vmanipulovali totiž servírku do křivé výpovědi v záležitosti ukradeného kávovaru, na což soud snadno přišel. Oba majitelé byli poté podmínečně odsouzeni za vydírání, křivé obvinění a křivou výpověď.
Co se týče restaurace samotné, tu po skandálu převzala nová majitelka, která narozdíl od původních majitelů zapojila do byznysu i srdce a zdravý rozum. Nějakou dobu to vypadalo, že se Bohéma z bahna zvedne, nakonec ale byla stejně zavřena. V době pandemie byla nakonec využita jako očkovací centrum, co bude s dříve luxusní restaurací dál však zůstává stále ve hvězdách.
2) Kongo v Kladně
Kladenské Kongo je krásným příkladem toho, že když pro to majitel nic neudělá, dobrou hospodu prostě mít nebude. Ano, šéfe! Kongo navštívilo zrovna v době, kdy tam velel někdo přesně takový.
Ihned po příchodu Zdeňek utrousil několik kousavých poznámek směrem k výzdobě a všudypřítomnému zápachu cigaret, kterým byl celý lokál nasáklý. Prvnímu dojmu nasadil korunku jídelní lístek, který byl překombinovaný, neprofesionální a rádoby vtipný. Navíc v něm byly uvedeny různé bizarnosti, za všechny nutno uvést „Mozartovo tajemství“ nebo „Kepuč ☺“ (ano, opravdu i s tím smajlíkem).
Očekávám, že to jídlo bude na úrovni
turistický třídy v Air Uganda.
První dojem bývá často mylný. Tady však nebyl. Jídlo bylo otřesné. Ještě větší hrůza ale Pohlreicha popadla, když viděl metody přípravy pokrmů a stav, ve kterém se nachází zázemí restaurace. Po nálezu sklepní místnosti, ve které se nacházela hromada sutin, plesnivá vařečka a mrazící box plný jídla v naprosto příšerném stavu, se však hrůza přetavila ve vztek. Zabednění majitelé však nechtěli o této skutečnosti nic slyšet, a tak dveře jednoduše zamkli. A bylo vyřešeno!
Po ukončení první části natáčení sice byly provedeny drobné dílčí změny, ale, na nálepku to ale nestačilo. A jak si restaurace vede teď? Podle webových stránek se v ní majitelé měnili jako na kolotoči, přesto je ale stále v provozu. Recenze říkají, že se nyní jedná o klasickou hospodu vesnického typu, kde se člověk může vcelku slušně občerstvit. Pověst má ale Kongo navždy pošramocenou.
3) American Grill Bar v Mohelnici
V Mohelnici Ano, šéfe! zavítalo do restaurace v americkém stylu, která nese generický název American Grill Bar Restaurant. Laik by si možná myslel, že na prodávání hamburgerů není nic těžkého, tento díl Ano, šéfe! ale ukázal, že to opravdu nemůže dělat každý. A určitě by se o to neměl pokoušet kameník bez předchozí zkušenosti v pohostinství.
Plán měla mohelnická restaurace jasný - otevřít, za pomoci Zdeňka získat nějakou publicitu a stát se nejlepší americkou hospodou v okolí. Plány jim ale kazilo několik věcí. Podle Pohlreicha to byla především neschopnost, arogance a pasivita. To je v této epizodě krásně ilustrováno rozepří s kuchařem (a pozdeji i s kuchařovou matkou), který má vystudovaný turismus a kuchaře dělá jen proto, že ho dělat chce. Že ale hostům v burgerech servíruje úplně syrové maso a kuřecí nugety ze zmrazeného polotovaru už ho ale nijak netrápí.
Z toho co s tim děláš ve mně klíčí podezření, že se to chystáš prodávat tu věc, ty vole!
Původní kuchař dostal ještě během natáčení vyhazov a místo něj nastoupil perspektivní mladík, který Pohlreichovým radám naslouchal a i se je pokusil zakomponovat do svého fungování. Na kvalitě služeb se to odrazilo a posun byl vidět už při návratu, kdy si Grill Bar vysloužil nálepku s 1 hvězdičkou. V současnosti je podnik přestěhovaný do Olomouce a údajně se mu vcelku slušně daří.
4) Kuchařská škola v Trmicích neboli kauza Řetízek
Na internetu nejznámější díl Ano, šéfe! je napůl detektivka a napůl alarmující sonda do podhoubí české gastronomie. V 2. díle 6. série pořadu štáb navštívil kuchařské učiliště v ústeckých Trmicích, kde se mají z obyčejných puberťáků stávat kuchaři. Podle toho, co jsme ale v této epizodě měli možnost vidět, není budoucnost studentů nijak zářná. A nemůžou za to sami kuchtíci, ale spíše systém, který je má vychovávat.
Mládež totiž není školou vedena ke kdovíjaké praxi, která je v gastronomii potřeba snad víc než kdekoliv jinde. Kuchařský učeň v posledním ročníku, který neví, jak se zapíná konvektomat, totiž bude mít nástup do práce těžký, a to ať je sebebystřejší. A neumí ho zapnout jen proto, že ho ve škole ke konvektomatu mistři nepustí, protože se bojí o zdraví studentů i konvektomatu. V reakci na to Zdeněk vybral několik dětí, kterým ukázal reálné fungování kuchyně v restauraci hotelu Větruše.
Tím, co ale z tohoto dílu udělalo virální senzaci a posunulo ho mezi nejlepší díly Ano, šéfe! ale není hodnocení zkostnatělého školského systému. O to se postaral příběh učně Pavla, který jeden den přišel s tím, že se natáčení nebude moci zúčastnit, protože musí jít pryč. Na základě toho byl Pavel podroben Pohlreichovu křížovému výslechu, při kterém nakonec přiznal barvu. Musel jít na policii, protože byl obviněn z krádeže babiččina zlatého řetízku.
- Zlatej řetízek?
- No šéfe… Jak to víte?
- No kdyby to byl řetěz na vrata, tak bys ho asi nekrad, ne…?
Vše se nakonec vysvětlilo, řetízek se našel. Způsob, jakým to Pavel Zdeňkovi oznámil, však zbořil český internet. Z Pavla se téměř přes noc stala celebrita a zároveň i terč posměchu. Byla morální stránka tohoto dílu ještě v mezích, nebo produkce tentokrát trochu přestřelila? To už necháme na vás. My jen víme, že se po natáčení Ano, šéfe! řetízek stal internetovou legendou.
5) Blue Note v Kralupech
Restaurace Blue Note v Kralupech by se už od pohledu mohla umístit v žebříčku „Ano, šéfe! nejhorší restaurace“. Kuchyně tohoto podniku byla jedna z nejšpinavějších, které jsme měli za celou dobu vysílání možnost vidět. Stokrát přesmažený olej ve fritéze, monitory u mrazáku, zbytky válející se po všech površích a nekonečné hory nádobí. Tak to tam vypadalo bezprostředně po příjezdu štábu.
Vy nevidíte, že máte v kuchyni pneumatiky?!
Hoši v kuchyni byli sice bordeláři, nakonec se z nich ale vyklubali docela sympaťáci. Pořád jim ale scházela zkušenost s kvalitní a čistou kuchyní. Tu se jim také Zdeňek snažil předat. Produkce dokonce do restaurace pořídila zbrusu nový chladící box.
Kluci nakonec projevili určitou míru nadšení. V kuchyni si uklidili a se zájmem pozorovali Pohlreichův kuchařský um. Bohužel se jim ale rady nepovedlo přetavit v praxi. Po návratu štábu do restaurace stálo jídlo pořád za nic, a tak nakonec Ano, šéfe! Blue Note nálepkou neocenilo. Dnes už restaurace není v provozu.
6) Blue Point na Libni
Pražskou restauraci/bar/hernu/diskotéku Zdeněk navštívil v rámci první řady pořadu. První dojem nebyl nejlepší - na stěnách visely roztodivné dekorace (od starodávných lyží po nahotinky), atmosféra byla ponurá, obsluha nepříliš příjemná a jídlo naprosto tragické. Kuchyně byla příšerně vybavená a šéf kuchyně Láďa na první pohled neměl žádnou vůli cokoliv změnit. Ať už ale byla kvalita jídla sebehorší, štamgasti na ni byli zvyklí. Z pohledu majitele tedy nebylo moc co měnit.
Já chci domů, ty vole. Já tady nechci bejt…
Tím největším problémem byla ale komunikace. Mezi personálem a vedením totiž nebyly vedeny žádné hovory, nikdo se neobtěžoval poukázat na kvalitu dovážených surovin, nikdo nechtěl komunikovat s provozní. Všechno vyvrcholilo tehdy, když kuchař nepřišel do práce a musela za něj zaskakovat servírka. Po nějaké době kuchař Láďa dorazil do kuchyně s úsměvem na tváři a jednoduchou omluvou: „Ahoj, já jsem zachrápal, rozumíš?“.
Při zátěžovém testu se pokazilo, co mohlo. Nebylo k nalezení šťouchadlo na brambory, nářezák byl extrémně špinavý, došly brambory a nakonec ještě vypadl proud. V důsledku toho hosté čekali na své pokrmy extrémně dlouho a v některých případech i potmě.
Tento lokál nakonec samolepku dostal, Pohlreich ocenil hlavně kurz, kterým bylo směřování restaurace nastaveno. Majiteli ji ale dal za příslib, že si ji na dveře nalepí až tehdy, až bude s fungováním podniku spokojený on.
7) U Pavouka v Hořesedlech
Penzion v malé vesničce Hořesedly, které se nachází nedaleko Rakovníka, vedli tou dobou Jiří a Zuzana Cíchovi. Po dvou a půl letech v provozu však restaurace stále nevydělává. Už by ale bylo na čase - manželé si kvůli zřízení restaurace vzali hypotéku na 31 let, teď by tudíž potřebovali, aby se štěstí obrátilo na jejich stranu, jinak zkrátka zkrachují. A proto si taky do lokálu pozvali pana Pohlreicha. Respektive, Zdeňka pozvala Zuzana, její manžel o návštěvě nemá tušení, jakmile tedy zjistí, že se u nich má natáčet, vypaří se na motorce neznámo kam a tam se také snaží vydržet po celou dobu natáčení.
Štáb zastihl Zuzanu ve velmi rozlíceném stavu. Právě vyrazila číšníka, který se v práci opíjel a údajně také kradl. Zuzana navíc v hospodě tráví snad veškerý svůj čas a snaží se všemi silami udržet podnik pohromadě. A že jí to stojí všechny síly je patrné na první pohled.
Na jídlo se Zdeněk sešel se svým kumpánem Romanem Vaňkem z Pražského kulinářského institutu. Pánové se smíchy skoro potrhali, když viděli bizarní názvy podávaných pokrmů - za všechny se sluší zmínit třeba „Jiříkovo tajemství“, „Hovězí medailonky dle staré babky“ nebo „Královskou směs kapitána Pavla Patery“. Po ochutnání je ale smích přechází. Jídlo nestojí za nic. Vařil ho František - předpotopní kuchař, který je zosobněním fráze „mouchy, snězte si mě“. Sám říká, že už přece vaří tolik let, tak to „nemůže bejt tak špatný“. Zdeněk je ale opačného názoru…
Kdybyste dali todle starý babce, tak má do funusu vo zábavu postaráno…
Zdeňkova rada je jednoduchá. Podle něj by bylo nejlepší Františka vyhodit a najít místo něj nového kuchaře. Zuzana ale tvrdí, že to udělat nemůže, protože Fanda je chráněnec jejího manžela. Podobnou odpověď dostáváme i na dotaz ohledně prodeje hospody. Zuzana ji nikomu neprodá, protože to by udělalo radost starousedlíkům, kteří ji z Hořesedlů chtějí vyštípat.
Protože se Pohlreichovi krom stavu restaurace nelíbil ani zdravotní stav samotné majitelky, pozval si do pořadu i výživového poradce Petra Havlíčka, který tou dobou zářil v jiném pořadu na TV Prima s názvem Jste to co jíte. Zuzana byla zpočátku velmi vyhýbavá, nakonec ale s Petrem našli společnou řeč. Po nějaké době se U Pavouka ukázal i Jiří, který přislíbil, že se o hospodu bude lépe starat.
Po návratu to chvilku vypadalo slibně, hrachovka a řízek byly solidní, všechno ale poslala ke dnu omáčka z knedla vepřa zela a kuchařův stálý nezájem. Zdeněk tedy podnik hvězdičkou neobdaroval. A jak si U Pavouka vedou dnes? Nejspíše už nijak. Dle informací dostupných na internetu skončila celá budova v insolvenční aukci a byla prodána novému majiteli.
8) Motorest Ušák u Prunéřova
Asi nejrozporuplnější epizoda ze všech se odehrává v Motorestu Ušák u Kadaně. Majitelem je velmi svérázný podnikatel Erich, o kterém se dozvídáme, že v minulosti už nějaké ty úspěšné podniky vedl. Za tyto „úspěchy“ ale potom skončil ve vězení - v 90. letech totiž provozoval noční kluby, a to ne vždy úplně podle zákona. Podle svých slov má už ale tuhle kapitolu života za sebou a teď se soustředí především na rodinu, přátele, koníčky a legální byznys.
Dále je tu také Erichův vyhraněný názor vůči arabským migrantům. Ty tady u nás v Česku nechce a nebojí se svůj názor sdílet dál. Pořádá tak pravidelné motorkářské srazy, kde spolu se svými kumpány rokuje o nejlepších způsobech, jak vetřelce z naší zemičky vystrnadit. A cizince netoleruje ani ve svém motorestu, což se Zdeňkovi, kterého si Erich pozval, moc nepozdává.
Přes to všechno je ale vidět, že je Erich svým způsobem vlastně hodný člověk a neskutečný srdcař. To se projeví i při realizaci všech vylepšení, které mu šéf doporučil. Do práce se vrhá okamžitě a s vrcholným nasazením, během krátkého natáčení prakticky nenechá kámen na kameni, bez výmluv a průtahů, na které jsme z pořadu Ano, šéfe! už celkem zvyklí. A tím si (i přes názorové neshody) získává Pohlreichův obdiv.
Za zmínku stojí i zbytek ansámblu hospody. V Ušáku totiž pracuje snad celá Erichova rodina, a to včetně další hvězdy této epizody - Erichův švagr Tomáš, který nám v průběhu dílu zazpívá, zahraje na harmoniku a zasype nás extrémně vtipnými hláškami.
- Jak vám chutnalo, šéfe?
- Stálo to za hovno, děkuju za optání!
Tomáš dokonce Zdeňka poprosil, jestli by je se snoubenkou neoddal, protože úřady jim svatbu nepovolily. To ostříleného šéfkuchaře, který je zvyklý na lecjaké skopičiny, poslalo do kolen. Tomáše nakonec jmenoval svým neoficiálním náměstkem a pověřil ho dohledem nad správným chodem podniku.
Při návratu si štáb na majitele nachystal drobnou nachytávku. Jelikož se Erich v průběhu natáčení nebál prezentovat své netolerantní názory, rozhodla se produkce převléct Zdeňka za muslimku a poslala ho objednat si vepřový řízek. Erich ale neotálel a jen zahalenou postavu zmerčil, hned vyrazil situaci „řešit“. Čapnul Zdeňka pod pasem a jako neposlušné děcko ho vynesl z motorestu ven. Že jde o „prank“ se dozvěděl vzápětí - dostal od Pohlreicha pořádně vyčiněno. Poté už ale probíhalo vše standardně, Zdeněk si objednal jídlo, které bylo vcelku solidní a odměnil pak Ušák samolepkou s jednou hvězdičkou.
Podle výpovědi majitele Ušáku Ericha se ale ten největší úspěch dostavil až po odvysílání dílu. Tržby se prý vlivem Ano, šéfe! zvedly o 300 až 400 procent a prosperita se hospody drží dodnes.
9) Westy v Hodoníně
Pojďme si ke konci článku trochu odpočinout od všemožných bizárů a připomeňme si pár momentů, které doopravdy a upřímně chytily za srdce snad každého pravidelného diváka. První díl, na který se podíváme, se odehrává v nenápadné, zapadlé hospůdce v Hodoníně jménem Westy. Provozovali ji sympatičtí majitelé Westermairovi, podle kterých získala i svůj název. Jana se stará o provoz a Ludwig kouzlí v kuchyni. Ať se ale snaží sebevíc, podnik stále nevydělává. Jana se tedy rozhodla požádat o pomoc právě Zdeňka Pohlreicha.
Ten po příjezdu do Hodonína sice trochu bloudí, nakonec ale maličkou hospůdku najde. Jana mu s úsměvem a vřelostí naservíruje snad to nejlepší jídlo, jaké se v pořadu objevilo. A Zdeněk se nestačí divit.
Ty vole, co je to za chlapa vole, pytle, v tý kuchyni? Co to je za bouráka? … To vypadá, že to má mesijé trochu v ruce…
Po návštěvě kuchyně a rozpravě s Ludwigem se Zdeněk dozvídá, že manželé dříve žili v Rakousku, kde provozovali vyhlášenou restauraci. Sám Ludwig vyvařoval světoznámým hvězdám jako je Hugh Grant, Bernie Ecclestone, Niki Lauda nebo Arnold Schwarzenegger. Potom ale Janin tatínek vážně onemocněl a pár se bez váhání rozhodl přestěhovat do Janina rodného Hodonína.
Zdeňkův plán je jasný - v kuchyni nemá co by měnil, dokonce se ještě lecčemu přiučil, změna ale musí proběhnout v prezentaci podniku a marketingu. Domluví se tedy s místním novinářem Mírou, který celý emotivní příběh sepíše do místních novin. A s marketingem samozřejmě pomůže odvysílání tohoto dílu.
Ano, šéfe! Westy nakonec nadělilo plný počet, tedy 3 hvězdy. Celý příběh má ale poněkud hořký konec. Westermairovi byli kvůli řádící covidové pandemii donuceni restauraci zavřít. I přes to, jak vyhlášenou se po uvedení epizody Ano, šéfe! restaurace stala, zákazníků nebylo dost na to, aby se udržela v provozu. To zlomilo Ludwigovi srdce. Zanedlouho po oznámení uzavření restaurace pak náhle zemřel. Tato zpráva šokovala jak jeho nejbližší, tak širokou gastronomickou i laickou veřejnost.
10) U Štěpána nedaleko Sušice
U Štěpána je možná nejsympatičtější restaurace, kterou Pohlreich za dobu natáčení pořadu navštívil. Provozoval ji mladý kuchař Štěpán se svou manželkou Zdeničkou. Šlo o malou, útulnou hospůdku na Šumavě nedaleko Sušice. Koncepčně se jednalo o téměř plně soběstačný podnik, který měl jídelníček založený na surovinách, které manželé Rudovi sami vypěstovali. Něco tomu ale chybělo, restaurace se dlouho pohybovala v červených číslech a to Štěpána, který jí věnoval veškerou svou sílu a čas, velmi frustrovalo. Nakonec se rozhodli požádat o pomoc Zdeňka.
Jak se později ukázalo, bylo to snad to nejlepší rozhodnutí, které mohli Rudovi udělat. Zdeněk jim ochotně poradil a pomohl vychytat i ty nejmenší mouchy, takže jejich jídlo bylo na konci pořadu bezmála dokonalé. Největším požehnáním však pro Štěpána byla publicita, kterou jeho podnik získal ihned po odvysílání pořadu. Silný příběh se sympatickými protagonisty bylo přesně to, co lidi donutilo restauraci navštívit.
Já bych si jenom přál, aby takovejchle hospodskejch bylo víc v týdle zemi...
Zdeněk se ke Štěpánovi potom vrátil dokonce v několika návratových dílech, což svědčí o tom, že si podnik i jeho provozovatele velmi oblíbil. Restaurace U Štěpána nakonec vyfasovala od Ano, šéfe! 3 hvězdy. Prosperovala pak po mnoho let, úsilí manželů Rudových se konečně začalo vyplácet. Potom ale přišla covidová pandemie, kterou podnik už neustál. Na vině bylo jednak všudypřítomné zdražování všech zdrojů, tak Štěpánovo zdraví. To si totiž po letech tvrdé dřiny začalo vybírat svou daň. V roce 2022 se tedy Rudovi rozhodli restauraci zavřít.
Krize ale neměla dlouhého trvání. Hospůdka si totiž za dobu svého fungování dokázala vybudovat stálou klientelu, která odmítala věřit tomu, že by restaurace zůstala nadobro zavřená. No a jak se říká - náš zákazník, náš pán. Všechny pozitivní reakce fanoušků a zákazníků vyburcovaly Štěpána se Zdeničkou k tomu, aby po osmiměsíční pauze hospůdku znovu otevřeli. Pokud jste tedy byli smutní, že se ke Štěpánovi nikdy nepodíváte, můžete přestat truchlit, protože dveře jeho restaurace se znovu otevřou už v květnu letošního roku!
Ano, šéfe online
I přes to, jak je tento pořad mezi diváky populární, jej televize Prima vysílá jen jednou za čas. Dříve se dal sledovat online bez problémů legálně přímo na stránkách televize Prima, nyní je však stránka Ano, šéfe iPrima zrušená. Může za to spuštění nové VOD služby prima+, která právě portál iPrima nahradila. Všechny díly Ano, šéfe teď můžete najít na různých více či méně pochybných webech, kam je nahráli skalní fanoušci pořadu.
Pokud ale chcete nejlepší díly Ano, šéfe! sledovat online legálně, máte jen momentálně několik málo možností, které se všechny odvíjí od televizního vysílání. Na prima+ najdete vždy týdenní archiv právě odvysílaných dílů a bonus v podobě několika málo speciálů. Najdete tam ale celé díly Ano, šéfe! v té nejvyšší kvalitě a bez reklam. Podobně na tom jsou i různé IPTV služby jako Telly nebo SweetTV, tam se ale vše odvíjí od rozsahu archivu, který každá jednotlivá internetová televize nabízí. A pokud vás baví bizarní televizní pořady, určitě mrkněte i na náš článek o nejlepších dílech Výměny manželek!
Ano, šéfe! seznam dílů s nejlepšími restauracemi
Název | Série | Díl |
Bohéma v Brně | 4. série | 2. díl |
Kongo v Kladně | 5. série | 10. díl |
American Grill Bar v Mohelnici | 6. série | 7. díl |
Kuchařská škola v Trmicích | 6. série | 2. díl |
Blue Note v Kralupech | 3. série | 2. díl |
Blue Point na Libni | 1. série | 6. díl |
U Pavouka v Hořesedlech | 2. série | 5. díl |
Motorest Ušák u Prunéřova | 7. série | 4. díl |
Westy v Hodoníně | 7. série | 7. díl |
U Štěpána u Sušice | 2. série | 6. a 7. díl |
(0) Komentářů