Zpracovávám
Podzimní novinky na Voyo - komediální seriál Taneční nebo ztroskotání trajektu Estonia

Podzim na Voyo slibuje premiéry nových českých seriálových projektů. Mezi nejočekávanější patří krimi série Studna z produkce Voyo Original nebo komediální seriál Taneční se Sašou Rašilovem a Jitkou Ježkovou v hlavních rolích. Dočkáme se také skvěle hodnoceného dokumentu o rivalitě Arnolda Schwarzennegera a Sylvestra Stallone nebo napínavé dramatizace největší námořní tragédie od 2. světové války - ztroskotání trajektu Estonia, při kterém zemřelo 852 osob.

Obsah článku
  1. Arnold a Sly: Rivalové, přátelé, ikony (27.9.)
  2. Estonia (28.9.)
  3. Taneční (4. října)
  4. Studna (už brzy)
  5. Voyo předplatné na Giverech

Arnold a Sly: Rivalové, přátelé, ikony (27.9.)

Legendy akčních filmů 80. let Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stalone vyprávějí o svých začátcích a obrovské rivalitě, z které se ale nakonec zrodilo silné přátelství. V dokumentárním filmu se dozvíte spoustu historek ze zákulisí a důvody, proč se v mládí navzájem nedokázali vystát jako je například rozdílná výše platu nebo menší zbraň než měl ten druhý.

Hodnocení na ČSFD: 86%

Estonia (28.9.)

Největší námořní katastrofa od konce druhé světové války, to je potopení švédského trajektu Estonia, při kterém zahynulo 852 osob. Nehoda se stala v noci 28. září 1994 ve strašlivé bouři, která odlomila přední hledí, kterým se nakládají automobily. Celou událost podrobně mapuje 8 dílný hraný seriál, na kterém se podílělo Švédsko, Estonsko či Finsko.

Hodnocení na ČSFD: 56%

Taneční (4. října)

Komediální seriál Taneční z produkce Nova TV přiblíží příběh Moniky (Jitka Ježková) a Oldřicha (Saša Rašilov), kteří spolu kdysi vítězili v tanečních soutěžích. Režii obstaral zkušený Jiří Vejdělek. Seriál se kromě tance zaměří také na rodinné problémy a střet generací Z, miléniálů a X.

Náš index očekávání: 7/10

Studna (už brzy)

Po loňském úspěšném krimi seriálu Metoda Markovič: Hojer, se Voyo Original rozhodlo ztvárnit nechvalně známou rodinnou tragédii z roku 1968... V šestitídlném dramatu se představí Alena Doláková nebo Filip Červenka, který hraje hlavní roli Slávka Jelínka.

Náš index očekávání: 8/10

Voyo předplatné na Giverech

Jestli se na zmíněné snímky chcete podívat a zatím nemáte předplatné, kupon na Voyo seženete ve variantách na 1, 3, 6 nebo 12 měsíců.

Koupit Voyo kupon

Mrkněte také na 12 nejlepších seriálů a filmů o politice.

Novinky na Voyo říjen 2024

  1. Arnold a Sly: Rivalové, přátelé, ikony (27.9.)
  2. Estonia (28.9.)
  3. Taneční (4.10.)
  4. Studna (už brzy)

Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

10 nejlepších podzimních hororů na Netflixu
  • Vojtěch Mišura
  • 09.10.2024
  • 0

Podzimní sychravé počasí se nenápadně vplížilo do našich životů a po krásných letních dnech nás nutí zase nějaký čas pobýt doma.…


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.